Mă numesc Aura și sunt dependentă de locuri deosebite, oameni zâmbitori și frumoși și mâncare bună.

Nu există loc pe care să nu vreau să-l văd sau animal pe care să nu-l iubesc. În afară de șerpi :). Acolo unde alții nu văd nimic interesant, eu găsesc o lume deosebită, diferită, gusturi, obiceiuri, poveşti frumoase. Si cred că în asta se măsoară pasiunea și plăcerea de a călători.

De aceea a apărut Maurale. Pentru că vreau să împărtăşesc cu voi locurile noi pe care le descopăr. Mai mult de atât, vreau să transmit informaţii practice și importante pentru fiecare destinaţie și loc în parte, indiferent dacă acesta este o insulă, un restaurant sau un hotel. Iar soțul meu, A., îmi este alături în fiecare aventură.

Cu toţii ne documentăm când alegem să vizităm un anume loc. Este foarte important să ne informăm asupra unor chestiuni organizatorice, pentru a evita eventualele neplăceri şi timpul pierdut. Voi încerca să fac recomandări și sugestii, sper eu interesante şi ajutătoare, așa cum eu îmi doresc să găsesc și primesc înainte de a merge undeva.

Sper ca împreună să ne bucurăm de poveşti și locuri frumoase, sfaturi utile, recomandări și întâmplări mai mult sau mai puțin amuzante.

Închide